Skip to Content

Kun-Szabó Fanni (2.C) úszósikere az Országos Diákolimpián

3 éves korom óta úszom, 7 éves korom óta versenyzem. A Pápai Úszó Sportegyesület leigazolt versenyzője vagyok. Edzőmmel, Szabó Attilával heti négy alkalommal készülök a versenyekre. Naponta két órát, körülbelül 4-5000 m-t úszom. Nagyon szeretek úszni, és tudom, hogy minél keményebben edzem, annál jobb eredményeket fogok elérni.
Legutolsó versenyem március 12-én az Országos Diákolimpia volt, ahova minden versenyszámban, minden megyéből csak egy versenyző juthatott be. Én 50 m gyorsúszásban és 50 m hátúszásban indultam. A versenyt Székesfehérváron rendezték. Nagyon izgultam, hiszen az ország legjobb, 2002-ben született úszói voltak az ellenfeleim. 50 m gyorsúszásban 0:34,54 volt az eredményem, és az első helyezettől csak három tized másodperccel maradtam le. 50 m hátúszásban 0:40,51 volt a eredményem. Nagyon büszke vagyok a két ezüstérmemre, de jövőre szeretném az aranyat megszerezni. Tudom, hogy ezért még nagyon sokat kell edzenem.
Példaképem Egerszegi Krisztina, akivel több versenyen is találkoztam személyesen, nagyon kedves ember, egy igazi Bajnok.