Skip to Content

Mikulásváró Játszóház a Tarczyban

December 6-a közeledtével minden kisgyermek türelmetlenül várja a Mikulás megérkezését. Ennek kapcsán iskolánk hagyományosan, idén is megrendezte Mikulásváró Játszóházát nagycsoportos óvodások részére.
Csütörtök délután fél 5-re lassan megtelt az aula kisgyermekekkel és az őket kísérő szülőkkel. Iskolánk igazgatója, Venczel Csaba köszöntötte a vendégeket és bemutatta a jövő tanévben első osztályt vezető tanítókat:
1.a (emelt szintű informatika osztály): Hortobágyiné Bors Judit és Süle Judit
1.c (emelt szintű informatika osztály): Gicziné Horváth Katalin és Szalainé Kálovics Erzsébet
1.e (két tannyelvű tagozat): Kiss Zsanett, Horváth Dóra
Majd a 4.e osztályos tanulók Mikulás műsorral kedveskedtek a kicsiknek. A díszlet téli tájait Butiné Kemenczki Anita festette. A színvonalas előadást nagy tapssal jutalmazta a közönség. A kicsik nagyon örültek a Mikulás ajándékának, melyet segítői osztottak ki. A vidám hangulatot fokozta Fodor Tímea tanítónő tánctanítása. Míg az apróságok a tanító nénik segítségével a különféle játszóházi feladatokkal foglalatoskodtak, addig szüleik bejárhatták az iskola épületét Bakóné Kiss Katalin igazgatóhelyettes, Hardi Tünde tagozatvezető és Kaprinayné Megyeri Zsuzsanna tanárnő segítségével. A Játszóházban volt zacskóbáb készítés, kirakó-, memória-, és színező játék, valamint karácsonyfa díszítés színes papírcsíkok ragasztásával. A jól sikerült est befejezéseképp süteménnyel és üdítővel vendégeltük meg az óvodásokat.
További rendezvényeinkre is szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődő nagycsoportos ovisokat szüleikkel együtt.

Szalainé Kálovics Erzsébet tanító