Skip to Content

Pre-school

Angol és német nyelvi foglalkozásokkal folytatódott az INFO-OVISULI

Angol és német nyelvvel ismerkedhettek meg a nagycsoportos óvodások az INFO-OVISULI foglalkozásának első részében, március 21-én. Versekkel, dalokkal, nyelvi játékokkal keltették fel a gyerekek érdeklődését a tanítók a nyelvek iránt.

Szeptembertől választhatnak az informatika osztályokban tanuló elsősök az angol és a német nyelv tanulása közül.

Folytatódott az INFO-OVISULI

A vidáman, jókedvűen érkeztek a második foglalkozásra a leendő kiselsősök.

Az egyik csoportban logikai, gondolkodásra késztető feladatok: labirintus, állatok, gyümölcsök várták őket az osztály- és az informatika teremben. A legnehezebb "próbának", a vasútpálya építésnek volt a legnagyobb sikere.

Megkezdődött az INFO-OVISULI

A város minden óvodájából érkező kicsit félénk, kicsit kíváncsi leendő első osztályosok ízelítőt kaptak az iskolai életből. Megismerkedtek a leendő osztálytársaikkal, tanítóikkal. Birtokba vették jövendő osztálytermüket, választhattak asztalt, és széket, kipróbálhatták a nagy táblán a rajzolást, „írást".

INFO-OVISULI megnyitó

Az informatika mellett több időt és lehetőséget szeretnénk biztosítani az 1. a és 1. c osztályokban a matematikára a napközis idő terhére. Így minden nap foglalkoznánk a tantárggyal. Ezen kívül szakkör keretében is fejlesztenénk a tanulók logikus gondolkodását. Eddig ilyen lehetőség csak a 3. osztálytól volt iskolánkban.

OVISULI 2011.

Pre-school program for our future first graders

Dear Parents and children!

Syndicate content